Softwareløsninger fra idé til digitalt værktøj

Vokseværk uden vækst i administration kan sagtens gå hånd i hånd. Det kræver blot klog digitalisering af forretningsgangene!

Vores team af rådgivere og softwareudviklere er specialister i at udvikle skræddersyede softwareløsninger fra kundens idé til digitalt værktøj. Løsninger der minimere tidskrævende opgaver, samt løfter medarbejdere og kunder til at være mere selvforsynende.

Vi leverer skræddersyede softwareløsninger til: 

  • debitor og sagshåndtering
  • planlægning og timeregistrering
  • dataovervågning
  • systemintegration

Løsningerne leveres som web, app og pc værktøjer til Windows, Java, Android og Apple platforme. Vores team har mange års erfaringer med softwareudvikling til de førende teknologier.

Vi har altid sigtet efter at udvikle egne kvalitetsstærke softwaremodeller og mange softwareværktøjer, og kan i dag tilbyde intuitive, performance hurtige og visuelt flotte softwareløsninger til enhver virksomhed.

Eksempel på konkrete forretningsløsning

planlaegningssystemer skaermTil Søren Jensen Rådgivende Ingeniører A/S som er blandt de førende rådgivende ingeniørfirmaer i byggesektoren, har vi leveret et webbaseret time-sagssystem med ressourceplanlægning for at gennemføre deres strategi om at øge deres faktureringsgrad. Systemet varetager sagsoprettelse, debitorer, sags- og ressourceplanlægning, sagsbudgettering, timeregistrering, godkendelsesprocedurer, og er fuld integreret med deres Microsoft Dynamics økonomisystem.

Ring mig op

Ønsker du at blive kontaktet af en af vores medarbejdere, skal du blot udfylde nedenstående formular, hvorefter du hurtigst muligt vil blive kontaktet af os.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input