Softwareudvikling af webbaseret applikationer

Vores team er specialister i softwareudvikling af webbaseret applikationer. Det er softwareløsninger som minimerer tidskrævende opgaver og løfter dine kunder og medarbejdere til at være mere selvforsynende.

Vi udvikler webbaseret applikationer til: 

  • Selvbetjeningsløsninger

  • Deling af webbaseret tjenester og services

  • Procesoptimering og automatisering

  • Skræddersyede webapplikationer

Der er ofte tale om at løsningerne bygger et lag udenom jeres IT-portefølje ved at integere med eksisterende platforme. Der kan også være tale om udvikling af en ny software platform. Løsningerne kan leveres i vores egen webplatform som er en sikker og fleksibel online software platform.

Vi arbejder med de mest moderne teknologier og sigter efter høj kvalitet og brugervenlighed i løsningerne. Sikkerheden er altid er i top i løsningerne, og vi rådgiver dig omkring databeskyttelse.

Vi hjælper fra A-Z med planlægning, analyse, design, programmering, test, idriftsættelse og vedligeholdelse af din softwareløsning.

Eksempler på webapplikationer

P C ref applicators

Performancesystem

Til Kamstrup, én af verdens førende producenter af systemer til energimåling, har vi udviklet et performancesystem til performancerapporting og actionlister for energimålere. Læs casen.


Online ansøgningsløsning til ungdomsboliger

Online ansøgningsløsning til ungdomsboliger

Til Horsens Ungdomsboliger og Teknisk Kollegium i Horsens har vi udviklet en online ansøgningsløsning hvor man kan ansøge om ungdomsboliger på deres hjemmesider og nemt genansøge via SMS på dansk og engelsk. Læs casen.

Kontakt information

Peter Sørensen
Softwarekonsulent / Ejer
T: 75 65 60 60
E: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Læs mere om Club Manager

Case:

Club Manager

Online tilmeldingssystem til netværksmøder og events.

Læs mere om Club Manager