Proces

Alle løsninger fra Applicators leveres i en tæt dialog med vores kunder.

For os er det vigtigt, at alle involverede parter er velinformeret gennem hele udviklingsprocessen. Information, dialog og inddragelse skaber ejerskab og tryghed - og det er afgørende for, at den endelige softwareløsning skaber de ønskede fordele.

Vi er klar til at rådgive vores kunder med at udvikle softwareløsninger til digital selvbetjening. I det enkelte projekt tilknyttes en forretningsudvikler som er involveret i alle udviklingsprocesser fra domain model, specifikation, design, implementering til lancering.

Applicators udviklings proces

På den måde sikres det, at softwareløsningerne leveres præcis ift. den forretningsfordel og mission kunden ønsker at opnå. Det er vigtigt at løsningerne er af høj kvalitet, intuitive, brugervenlige og performancestærke.

Udvikling on location. Vi tilbyder at komme hos jer delvist og udvikle software systemer on location. Her er der mulighed for at lave en NDA aftale for det materiale der produceres.

Statusopdateringer. Ved alle projekter er dialog nøgleordet. Vi holder reviewmøder og leverer statusopdateringer undervejs. Det medvirker til at aftalte kvalitet og tidsplaner holdes, at omfang af og mål for projektet fastholdes, samt sikrer at projektet leveres inden for rammerne af det aftalte budget.

Ring mig op

Ønsker du at blive kontaktet af en af vores medarbejdere, skal du blot udfylde nedenstående formular, hvorefter du hurtigst muligt vil blive kontaktet af os.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input